News

Agjensioni Albakos Travel u themelua me 10 Gusht 2011. Prej vitit të kaluar ne ju ofrojmë Pasagjerve tonë shërbime atraktive dhe të shpejta.

- Ofrojmë rezervime me Ajroplan, Autobus, Traget në të gjitha destinacionet.

-