Hotel IBIZA

Adress: Street: Plepa - Golem, Km3, 2504 Kavaje Albania

ASTERIA CLUB BELEK

Belek Turqi

Belek

Shoping në Selanik

Shoping në Selanik

Alabakos-Travel.com organizon udhëtim në Selanik çdo vikend, për vetëm 89 euro për person...
Udhëtimi e radhës: më 25.01.13

Për shkak të procedurës së vizës, ju lutemi paraqituni sa më herët. Koha optimale e paraqitjes është tri javë para datës së udhëtimit.

..më tutje...

Olympic Hotel Ulqin

Olympic Hotel

Hoteli Olympic është me një kapacitet me 252 shtretër dhe ka në përgjithësi 132 dhoma: 24 me nga një shtrat, 76 me nga dy shtretër dhe 10 dhoma me shtretër francezë. Të gjitha dhomat kanë erkondishëntë. SAT TV dhe minibare me asortiment të pasur pijesh. Hoteli gjendet në kilometrin e katërt nga qendra e Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar më një park shumë të bukur dhe me një pyll pishash.

..më tutje...


Flugzeuge

Zürich <> Prishtinë
CHF 250.-
Prishtinë <> Zürich
CHF 300.-
Basel <> Prishtinë
CHF 80.-
Prishtinë <> Basel
CHF 110.-

Flugplan

Bus

Gjakovë <> Zürich CHF 350.-
Gjakovë <> München € 160.-
Gjakovë <> Ulqin € 20.-
Gjakovë <> Velipoje € 15.-
Gjakovë <> Durrës € 15.-

busplan...

Urlaub

Zürich CHF 699.-
Barcelona CHF 799.-
Roma CHF 699.-
New York CHF 1099.-

 

weiter...


Call Center

+41 41 512 42 42


Kompleksi "Sunrise Buildings"