Shoping në Selanik

Dita 1 (E Premte)

Nisja nga Prishtina bëhet në orën 06:00, para agjensionit Veneta Travel, rruga Garibaldi 13/2 - afër Hotelit Grand, me minibus komod turistik të Veneta Travel-it. Arritja në Selanik rreth orës 11:00 (sipas kohës së Kosovës). Akomodimi në hotel. Pas akomodimit kohë lirë për njohje me qytetin, shooping, shëtitje, drekim, etj.

Dita 2 (E Shtune)

Mëngjesi në hotel. Paradite kohë e lirë për t'i përfunduar pazaret në qytet. Në ora 13.00 (sipas kohës greke) takimi para hotelit dhe nisja për në qendrat më të njohura tregtare të Selanikut: Cosmos Mediterranean dhe IKEA. Qëndrimi në Cosmos Mediterranean deri në ora 17.00, nisje për në IKEA. Në ora 20.00 përfundimi i shoping-ut dhe nisja për në hotel. Kohë e lirë. Fjetje.

Dita 3 (E Diele)

Mëngjesi në hotel. Nisja për në Prishtinë bëhet në ora 11:00. Në dalje të Greqisë (kalimi kufitar Evzoni), dorëzimi i dokumentacionit për shfrytzimin e TAXES FREE dhe qëndrimi një orësh në FREE SHOOP për një shooping të mallrave të cilat janë të liruara nga taksat. Arritja në Prishtinë në rreth orës 19:00. Përfundimi i programit.

Për informata tjera, kliko sipër në INFO SHTESË. 

Call Center

+41 41 512 42 42